Modig webbläsare tillåter nu användare att köpa BCH direkt på bitcoin.com

Användare av Brave-webbläsare kan nu köpa kryptotillgångar som Bitcoin Cash direkt från sin webbläsare. Detta gjordes känt i ett uttalande som släpptes av grundaren av Bitcoin.com, Roger Ver, som meddelade partnerskapet på sitt Twitter-handtag .

Brave browser är en webbläsare med öppen källkod som fokuserar på att hjälpa sina användare att hålla sina data och deras webbhistorik privat.

Webbläsaren kallas populärt ”integritetscentrerad” och har för närvarande över 5 miljoner aktiva dagliga användare

Webbläsaren lade till en widget av Bitcoin Code på dess gränssnitt som skulle göra det möjligt för miljontals användare att komma åt webbplatsen direkt och också låta dem göra ett direkt köp av kryptotillgångar utan de vanliga besvären som kommer med en genomsnittlig webbläsare.

Denna nya funktion skulle vara tillgänglig för användare i flera länder. Användare i länder som Storbritannien, Australien, Nya Zeeland, Kanada, Ryssland och även användare i Europeiska unionen kan enkelt komma åt webbsidan.

Många entusiaster av Bitcoin Cash har hyllat den här nya utvecklingen som genomtänkt och historisk. Tillkännagivandet genererade också massor av positiva recensioner på Reddit forum r / BTC med många användare av forumet som trodde att denna nya tillgänglighet i hög grad skulle hjälpa Bitcoin Cash och Brave webbläsare.

Tekniska företag som Brave webbläsare driver krypto antagande och acceptans

Teknologiska företag som Brave browser, PayPal , Square och en mängd andra börjar ta antagandet och acceptansen av kryptotillgångar till mainstream.

PayPal meddelade nyligen att de skulle tillåta sina användare att njuta av kryptotransaktionsfunktioner när de använder sitt betalningssystem. Och den här funktionen skulle vara tillgänglig för deras internationella användare 2021.

Square, å andra sidan, har också valt att spara en procent av sina totala tillgångar i Bitcoin. Detta berodde på tron ​​att BTC kunde användas som värdeförråd, och det är inte benäget för devalveringen som fiatvalutor är öppna för.