Pyyhkäisy (SXP) palaa kauppaan vaihteluvälillä

  • Pyyhkäisy on kaupankäynti tuen ja vastuksen välillä 1,80 dollaria ja 2,80 dollaria.
  • SXP käy todennäköisesti kauppaa korjaavan aallon sisällä.
  • SXP / BTC käy kauppaa tuen ja vastuksen välillä 4 000 ja 6 600 satoshis.

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

Pyyhkäisy (SXP) on laskenut 12. helmikuuta lähtien ja käy kauppaa tällä hetkellä välillä 1,80 – 2,80 dollaria.

Pyyhkäisyn odotetaan jatkavan vakiinnuttamista tällä alueella, ennen kuin se voi puhkeata.

Pyyhkäise kaupankäyntialue

SXP on liikkunut voimalla ylöspäin 27. tammikuuta lähtien, jolloin se alun perin puhkesi $ 1.20 vastusalueen yläpuolelle. SXP saavutti korkeimman $ 2.98: n helmikuun 12. päivänä, mutta on laskenut siitä lähtien.

Epäonnistuminen Immediate Edge jatkamasta korkeammalle on tärkeää, koska $ 2.80 -alue on koko FIFA-kokoisen 0,5 Fib-retracement-taso. Tämä on taso, joka on nyt vahvistettu resistenssinä.

Jatkuva lasku on myös viettänyt SXP: n kokonaan $ 1.80: een, vahvistamalla edellisen breakout-tason tueksi.

SXP käy nyt kauppaa näiden kahden tason välillä.

Tekniset indikaattorit ovat neutraaleja, mutta nojaavia. Stokastinen oskillaattori on tehnyt nousevan ristin ja sekä RSI että MACD liikkuvat alaspäin.

SXP-kaavio kaupankäynnin avulla

Kryptovaluuttakauppias @CryptoNewton esitteli SXP-kaavion ja totesi, että seuraava purkautuminen vie todennäköisesti SXP: n 3,83 dollariin ja lopulta 5 dollariin.
SXP-liike

Vaikka $ 2.80 -resistanssialueen yläpuolella tapahtuva purkautuminen todennäköisesti laukaisisi nousevan liikkeen kohti tweetissä ilmoitettuja tavoitteita, päivittäinen kaavio ei anna riittävää vahvistusta siitä, että SXP puhkeaa.
Tuleva liike

Aaltojen määrä viittaa siihen, että SXP on suorittanut nousevan impulssin aallon (joka on esitetty alla valkoisella) joulukuussa 2020.

Jos oikein, SXP korjaa nyt neljän aallon sisällä. Korjaava rakenne on vasta alkanut, joten sen lopullista muotoa ei voida määrittää tällä hetkellä. On mahdollista, että rakenteesta kehittyy lopulta neljäs aaltokolmio.

SXP-kaavio kaupankäynnin avulla

Kahden tunnin kaavio osoittaa, että SXP on edelleen kaupankäynnissä alle 0,5 ja 0,618 Fib retracement -tasojen, mikä osoittaa, että lyhyen aikavälin trendi on laskeva. Tästä huolimatta sekä RSI että MACD viittaavat todennäköiseen purkautumiseen.

Jos edellä mainittu neljännen aallon kolmio kehittyy, SXP: n odotetaan vahvistuvan koko viikon ajan ennen kuin se lopulta puhkeaa.

Kuitenkin kuvio ei ole vielä co